Explorați posibilul

Care este viitorul comerțului? Ce produse caută clienții? Unde sunt oportunitățile reale pentru instituțiile financiare de perspectivă? La centrele de inovare Visa din întreaga lume, lucrăm la aceste întrebări și ne ajutăm clienții să identifice și să dezvolte ideile care le vor dezvolta activitatea.

Vizitați centrele noastre

Avem centre de inovare și birouri în întreaga lume. Și fiecare hub este ancorat de cultura și tendințele locale, permițându-ne să identificăm, să proiectăm și să livrăm pentru clienții noștri produse și soluții care sunt unice atât pentru afacerea lor, cât și pentru nevoile clienților lor.

Dubai + Nairobi

Evidențiind viitorul comerțului și impactul noilor tehnologii asupra modului în care facem cumpărături, plătim și suntem plătiți.

San Francisco + New York

Centrele noastre de inovare au fost create pentru promovarea colaborării și aprofundării relațiilor pe care le prețuim cel mai mult.

Miami

Bine ați venit în locul în care colaborarea stă la baza viziunii noastre și unde ne aprofundăm relațiile pentru a construi un viitor mai bun.

Singapore

Poarta către regiunea Asia Pacific: un spațiu deschis și colaborativ pentru a descoperi, proiecta și dezvolta viitorul comerțului împreună.