Transformați-vă ideile mărețe în oportunități mai mari

Fintech-urile reinventează ecosistemul modern de plăți. În calitate de lider mondial în domeniul plăților, Visa este mândră să colaboreze cu peste 2.000 de fintech-uri de toate dimensiunile din întreaga lume. Programele noastre oferă amploarea și expertiza de care fintech-urile au nevoie pentru a naviga prin complexitatea plăților și a comerțului digital.

Vedeți cum Visa împuternicește fintech-uri ca dvs

Prin valorificarea experienței și a dimensiunii Visa, fintech-urile au putut să-și implementeze ideile și să ofere noi inovații de plată clienților lor finali. Programele partenere Visa permit fintech-urilor să își aducă pe piață ideile de afaceri și inovațiile în materie de plăți.

Airwallex

Cu Fintech Fast Track, Airwallex s-a integrat rapid în rețeaua Visa și a lansat un card Visa. Acum, clienții lor au un mod nou și convenabil de a efectua plăți transfrontaliere.

Dock

Un fintech brazilian trebuia să emită carduri pentru un client, dar nu avea experiență în materie de reglementare pe piață, așa că partenerul Visa Ready Dock a intervenit și a lansat cardurile în 13 zile.

Citiți studiul de caz

Rămâneți la curent

Înscrieți-vă pentru a rămâne informat cu privire la cele mai recente știri, evenimente și resurse legate de inițiativele Visa privind fintech-urile.
*Programul Visa Direct Fintech Fast Track este disponibil în prezent numai în Statele Unite.