Visa Europe devine partener al primului campionat mondial de monoposturi electrice – FIA Formula E

08/05/2015

Press Release Image

Visa Europe devine partener al primului campionat mondial de monoposturi electrice – FIA Formula E – sezonul 2014/2015, pentru cursele de la Monaco ePrix (9 mai), DHL Berlin ePrix (23 mai) şi London ePrix (27-28 iunie).

Parteneriatul prin care Visa Europe devine partenerul oficial al campionatului pentru servicii de plăţi a fost anunţat astăzi de Alejandro Agag, CEO Formula E, împreună cu Mark Antipof, Chief Officer Visa Europe, şi va include un mix de activităţi de promovare a campionatului Formula E la nivel european.

„Formula E îşi propune să conducă schimbarea către un viitor electric şi, în acelaşi timp, să promoveze energia regenerabilă şi sustenabilitatea. Angajamentul clar al Visa Europe pentru inovaţie, experienţa vastă pe piaţă şi accesul extins la un public larg fac din acest parteneriat un pas curajos către acest viitor”, a precizat Alejandro Agag, CEO Formula E.

„Viziunea Visa Europe este să susţină inovaţia în domeniul plăţilor în Europa, pentru a face tranzacţiile mai simple, mai rapide şi mai sigure ca oricând. Obiectivul ambiţios al campionatului Formula E este de a revoluţiona cursele de automobile electrice şi viitorul motoarelor auto. Este parteneriatul ideal prin care sprijinim dezvoltarea în ambele domenii”, a declarat Mark Antipof, Chief Officer, Visa Europe.

Formula E este noul campionat de monoposturi lansat de Federaţia Internaţională de Automobilism (FIA) şi prima competiţie de automobile integral electrice din lume, care se va încheia în iunie 2015. 

Cele 10 echipe participante, fiecare cu câte doi piloţi, concurează cu viteze de până la 225 km/h pe circuite special amenajate în centrul a zece dintre cele mai frumoase oraşe ale lumii, precum Monaco, Berlin sau Londra.