Cum să scalezi afacerea ta

Consolidarea și dezvoltarea unei afaceri pe înțelesul tuturor. Înțelegerea riscurilor și obiectivul activităților prietenoase cu mediul.

Consolidare și dezvoltare

În lumea afacerilor mici, dezvoltarea poate fi esențială pentru supraviețuirea pe termen lung, dar și pe plan financiar. Deși este de așteptat să atingi pragul rentabilității sau chiar să faci un mic profit încă de la început, curând vei dori să explorezi tactici pentru dezvoltare și să îți transformi afacerea într-o realizare mai profitabilă.

Dezvoltarea pe înțelesul tuturor

Dezvoltarea afacerii poate lua multe forme, de la angajarea unor lucrători suplimentari la îmbunătățirea sau extinderea ofertelor de produse sau servicii, ori de la crearea unui plan de promovare robust la căutarea de fonduri suplimentare. Este important să știi că fiecare afacere este diferită, iar unele tactici care funcționează bine pe anumite piețe s-ar putea să nu se potrivească afacerii tale.

Înțelegerea riscurilor

La fel ca în cazul oricărei noi afaceri, există riscuri atunci când devii antreprenor. Aceste riscuri, fie din punct de vedere financiar, fie legate de clienții pe care îi servești, depind foarte mult de tipul de afacere pe care o desfășori. Îți poate fi de ajutor să fii la curent cu tendințele de afaceri, provocările și eventualele capcane ca să fii pregătit pentru ele și să treci cu bine de orice încercare. Imposibilitatea de a obține profit a fost constant citată ca principalul motiv pentru care afacerile s-au închis. Totuși, cu instrumentele potrivite, îți poți extinde potențialul afacerii și poți face planuri pentru viitor. 

Durabilitatea mediului

Atunci când compania ta depune eforturi ca să „devină verde”, schimbându-și modul în care face afaceri ca să fie mai prietenoasă cu mediul, acest lucru o poate ajuta și să economisească bani. Înverzirea afacerii o poate ajuta să economisească sau să facă bani prin reducerea facturilor la utilități, prin revendicarea beneficiilor fiscale și prin atragerea de noi clienți care doresc să sprijine afacerile verzi.

Gestionează-ți afacerea cu încredere cu Visa.