Deblocarea oportunităților pentru toată lumea

Suntem o rețea de încredere și lider mondial în plățile digitale și dorim să conectăm oamenii la economia globală. Susținem fiecare persoană, oferind cea mai bună modalitate de a plăti și a fi plătit.

Inovație construită pentru a ajuta pe toată lumea.

Inovația se află în ADN-ul nostru, este fundația afacerii noastre și în centrul a tot ceea ce facem.

Transformarea tranzacțiilor

Vedem oportunități de creștere uriașe în lumea plăților și accelerăm eforturile noastre pentru a converti 18 trilioane de dolari, cheltuieli ale consumatorilor din numerar și cecuri în plăți digitale.

Deblocarea oportunităților

Rețeaua noastră de abordare a rețelelor creează oportunități pentru a permite plățile digitale pentru consumatori, afaceri și guverne din jurul lumii facilitând plățile P2P, B2C, B2B, B2b și G2C.

Protejarea afacerii dvs.

Plățile continuă să evolueze. Exact cum are nevoie afacerea dvs. De aceea Visa oferă clienților o gamă de servicii ce acoperă totul de la gestionarea fraudei și securității la produsele datelor și consultare și analiză.


Tehnologie de plată inovativă

Călătoria noastră începe în 1958, anul în care Bank of America lansează primul program de carduri de credit pentru consumatori din SUA. Ne-am extins internațional în 1974 și am introdus cardul de debit în anul 1975. În 2007, societățile regionale din întreaga lume au fuzionat, formând Visa Inc. și, în 2008, compania a fost listată public la bursă, într-una dintre cele mai mari oferte publice inițiale din istorie. Astăzi, ne desfășurăm activitatea în peste 200 de țări și teritorii, oferind produse și servicii disponibile pe carduri, laptopuri, tablete și dispozitive mobile și mai multe. Continuăm să evoluăm, însă scopul nostru rămâne același – să dezvoltăm pe toată lumea, pretutindeni, fiind cea mai bună metodă de a plăti și de a fi plătit.

BankAmericard

1958

Bank of America lansează BankAmericard, primul card cu o funcționalitate tip „credit cu reînnoire automată”.

Ia naștere Visa

1976

BankAmericard devine Visa – un nume care sună la fel în toate limbile.

Faceți cunoștință cu Visa Inc.

2007

Visa formează o corporație globală, în timp ce Visa Europa este deținută în continuare de membri.

Visa’s Lynne Biggar, Kelly Tullier, & a group of 10+ year employees joined by NYSE President Stacey Cunning to celebrate Visa’s 60 years of existence.