Parteneriatul Visa Europe – eMAG continuă cu o nouă promoţie la plăţile cu cardul online

16/02/2016

Press Release Image

Posesorii de carduri Visa care plătesc în perioada 15 februarie – 15 martie 2016 cumpărături de minim 100 de lei pe site-ul www.emag.ro sau prin aplicaţia de mobil eMAG câştigă automat vouchere în valoare de până la 50 de lei pentru a le folosi la cumpărături.

Noua ediţie a campaniei eMAG îţi dă motive de shopping cu cardul tău Visa!se desfăşoară în cadrulparteneriatului strategic încheiat la sfârşitul anului trecut de Visa Europe, cel mai mare procesator de plăţi din Europa, şi eMAG, cel mai mare magazin online din regiune, pentru încurajarea clienţiilor să plătească produsele achiziționate direct cu cardul pe internet.

Toţi posesorii de carduri Visa, persoane fizice şi juridice, cu excepţia clienţilor de tip reseller, primesc în mod automat vouchere cadou la fiecare plată de minimum 100 de lei efectuată online cu cardul pentru produsele comercializate de eMAG.

Clienţii eMAG care plătesc cu cardul Visa prin aplicaţia de mobil cu opţiunea “Plata cu 1 click” primesc un voucher în valoare de 50 de lei. Opţiunea “Plata cu 1 click” este cel mai rapid şi sigur mod de a plăti întrucât toate comenzile pot fi achitate printr-un simplu click, iar datele cardului nu sunt stocate sau înregistrate niciun moment. Practic, utilizatorii introduc datele de card la activarea opţiunii, iar aplicaţia eMAG asociază cardului un cod numeric criptat ce va fi utilizat pentru plăţile viitoare.

Valoarea voucherelor va fi de 30 de lei dacă tranzacţia cu cardul Visa se va efectua online pe www.emag.ro sau prin aplicaţia de mobil fără a se activa opţiunea “Plata cu 1 click” pentru cardul respectiv.

Voucherele vor fi transmise pe email clienţilor până pe data de 16 martie 2016 şi pot fi utilizate în perioada 17 martie 2016 – 16 aprilie 2016 pentru cumpărături realizate la eMAG (cu excepţia produselor din categoriile Asigurări şi Supermarket), achitate online cu cardul Visa.

Regulamentul campaniei “eMAG îţi dă motive de shopping cu cardul tău Visa!”este disponibil gratuit oricărei persoane interesate pe site-ul www.emag.ro.

Parteneriatul strategic dintre Visa Europe şi eMAG include şi o serie de acţiuni de informare cu privire la cumpărăturile online, precum şi viitoare campanii promoţionale pentru plăţile cu carduri Visa pe site sau prin aplicaţia mobilă eMAG.