Visa te trimite la Jocurile Olimpice de la Rio 2016

15/03/2016

Press Release Image

Românii care plătesc în perioada 15 martie - 30 aprilie 2016 cumpărăturile realizate în magazine sau online cu un card Visa intră automat în cursa pentru câştigarea unei excursii la Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Visa Europe și băncile membre din România organizează campania promoţională „Plăteşte cu orice card Visa şi poţi câştiga o excursie la Jocurile Olimpice de la Rio 2016”, în cadrul căreia sunt luate în considerare toate plățile efectuate cu orice tip de card Visa emis de una dintre cele 18 bănci participante la campanie.

Persoanele fizice și juridice care doresc să participe la promoţie trebuie doar să îşi utilizeze cardul Visa la cumpărături în această perioadă, iar înscrierea se face automat la efectuarea tranzacţiei. Mai multe plăţi aduc deţinătorilor de carduri şanse în plus pentru a câştiga o excursie în Brazilia, iar tranzacţiile contactless au şanse duble la tragerea la sorţi.

Tranzacţia norocoasă îi va aduce posesorului de card o călătorie VIP pentru două persoane la Jocurile Olimpice de la Rio 2016, în perioada 18 - 22 august. Premiul include biletele de avion, cazarea la un hotel de minim 4 stele, bilete pentru două persoane la trei competiții preselectate și la ceremonia de închidere, transport pe durata şederii la Rio de Janeiro și un tur turistic al orașului. Cheltuielile totale suportate de Visa se ridică la aproximativ 24.000 euro.

Tragerea la sorţi va avea loc până la jumătatea lunii mai, iar câştigătorul va fi contactat în maxim 10 zile lucrătoare de banca emitentă a cardului Visa. Mai multe detalii despre campanie şi regulament sunt disponibile pe site-ul www.visa.ro.

Chiar dacă turiştii străini nu vor avea nevoie de viză pentru Jocurile Olimpice din Brazilia, cu siguranţă cardul Visa va fi necesar pentru a plăti produsele și serviciile din parcul olimpic.

În 2016, Visa sărbătorește 30 de ani de când este sponsorul oficial pentru serviciile de plăți al Jocurilor Olimpice organizate în întreaga lume.