Visa and Paris 2024 logo ©

Mândru partener mondial al Jocurilor Olimpice și Paralimpice până în 2032

Angajamentul nostru față de Jocurile Olimpice și Paralimpice este mai mult decât o sponsorizare. Suntem parteneri ai Mișcării Olimpice din 1986 și am semnat cu mândrie ca primul partener global al Comitetului Internațional Paralimpic în 2003. Suntem dedicați împuternicirii sportivilor și construirii unei lumi mai incluzive prin intermediul sportului.

Jonathon White holding a Visa card ©

Faceți cunoștință cu Jonathan White, un canotor paralimpic care reprezintă Marea Britanie

Visa este un partener mândru al Mișcării Olimpice din 1986. Suntem dedicați împuternicirii sportivilor și construirii unei lumi mai incluzive prin intermediul sportului.

Jonathan White a depășit în mod constant limitele a ceea ce este posibil pentru atleții paralimpici. Acest lucru a fost evident atunci când a participat la Nelo Summer Challenge din Portugalia, devenind primul atlet paralimpic care a participat la o cursă oceanică de nivel mondial. Participarea sa la acest eveniment a marcat o etapă importantă în istoria sporturilor pentru sportivi.

Nefiind o persoană care să se ferească de o provocare, White și-a dus, de asemenea, talentul atletic la cursele de maraton, concurând împotriva vâslașilor sănătoși, într-o adevărată dovadă a îndemânării și determinării sale.

Călătoria lui White va atinge o altă etapă importantă la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, unde va debuta reprezentând națiunea sa natală, Marea Britanie. Această participare este o afirmare a muncii sale asidue, a talentului și a dedicării sale neclintite față de sportul său.

Prin participarea sa inovatoare la evenimente și prin angajamentul său de a împinge limitele posibilului, Jonathan White continuă să inspire și să deschidă calea pentru generațiile viitoare de atleți paralimpici.

 

Flag icon ©

Marea Britanie

Olympics para canoe logo ©

Canotaj paralimpic