Centrul comercial Westfield San Francisco este gazda celui mai reprezentativ magazin Bloomingdale de pe coasta de vest, a celui de-al doilea cel mai mare magazin Nordstrom din Statele Unite si a inca 200 de magazine, printre care Michael Kors, Tiffany & Co. si Burberry Brit, plus a unei intregi serii de restaurante premiate pentru bucataria lor.

Cheltuie $1500 intr-o vizita la Centrele Comerciale si in Restaurantele Westfield San Francisco si primesti un card cadou de $50!


Ca si oferta speciala pentru posesorii de card Visa, cheltuie 1500 de dolari intr-o singura vizita in magazinele si restaurantele din Centrul Westfield San Francisco si primesti un card cadou in valoare de 50 de dolari!

Pentru a beneficia de aceasta oferta si pentru a primi Cardul Cadou Westfield in valoare de 50 de dolari, prezinta cardul tau Visa si chitanta valabila care sa insumeze mai mult de 1500 de dolari cheltuiti, la biroul Westfield Concierge, localizat la Biroul de Relatii cu Clientii Westfield, de la etajul 1, de la intrarea Market Street. Oferta este valabila doar pentru cumparaturi din magazinele aflate in Centrul Westfield San Francisco. Mai multe chitante (nu duplicate ale aceleasi chitante) vor fi acceptate pentru a insuma un total de minim 1500 de dolari cheltuiti intr-o singura zi. Oferta se limiteaza la un Card Cadou Westfield de 50 de dolari pentru cumparaturi de minim 1500 de dolari, pe persoana, pe zi.

Termeni si Conditii

  • Oferta este valabila doar pentru cumparaturi achizitionate din Centrul Westfield San Francisco.
  • Mai multe chitante (nu duplicate ale aceleasi chitante) vor fi acceptate pentru a insuma un total de minim 1500 de dolari cheltuiti intr-o singura zi.
  • Oferta se limiteaza la un Card Cadou Westfield de 50 de dolari pentru cumparaturi de minim 1500 de dolari, pe persoana, pe zi.
  • Oferta se aplica in functie de disponibilitate.
  • Ofertele individuale ale magazinelor se aplica in functie de disponibiltate si se pot schimba.
  • Oferta nu este valabila acolo unde este interzisa sau restrictionata prin lege.
  • Oferta este valabila doar pentru platile efectuate cu un card Visa valid.
  • Orice taxa suplimentara este responsabilitatea cumparatorului.
  • Oferta nu este valabilia pentru rezidentii din Austria, Danemarca, Franta sau Venezuela.