Faceți cunoștință cu adevăratul Miami la Bayside: bucătărie internațională, magazine de calitate și muzică exotică, într-un decor atrăgător!

Reduceri Speciale


Prezentați cardul Visa®, o copie după această ofertă și carnetul auto sau pașaportul la biroul de management din Bayside Marketplace, Miami, pentru a primi primi primi Premier Passport, un carnet plin cu cupoane cu reducerii de mii de dolari la magazinele și la restaurantele participante la promoții.

Faceți cunoștință cu adevăratul Miami la Bayside: bucătărie internațională, magazine de calitate și muzică exotică, într-un decor atrăgător! Aici vă puteți bucura de faimoasele fructe de mare din Miami, de muzică salsa și de băuturi tropicale, pentru ca apoi să reveniți la cumpărături cu forțe proaspete. Bayside Marketplace oferă vederi impresionante spre Biscayne Bay și orizontul din Miami.

Cei mai buni muzicieni locali din Miami cântă în fiecare seară în acest centru festiv, în aer liber. Ziua, lumina soarelui și aromele culinare latine se contopesc pentru a face din Bayside un adevărat festin pentru toate simțurile. Specifice spațiului sunt și peste 150 de magazine, inclusiv Brookstone, Gap, Guess, Havana Nouari, Skechers, Disney Store, Victoria Secret și Clarks.

Pentru a beneficia de promoție, prezentați cardul Visa®, o copie după această ofertă și carnetul auto sau pașaportul la Biroul de management din Bayside Marketplace, pentru a primi un carnet cu cupoane Premier Passport.

Termeni si Conditii

  • Oferta depinde de disponibilitatea promoțiilor.
  • În oferta fiecărui retailer pot surveni modificări.
  • Oferta poate înregistra modificări și se bazează pe termenii și condițiile individuale ale comercianților.
  • Oferta este nulă acolo unde este interzisă sau restricționată prin lege.
  • Oferta este valabilă doar dacă se plătește cu card Visa.
  • Orice taxă adăugată intră exclusiv în responsabilitatea clientului.
  • Oferta nu este valabila in Austria, Denmark, Finland, France, Switzerland sau Venezuela.