Westfield Century City, unul dintre centrele comerciale de top din Los Angeles

Reduceri speciale!


Prezentați cardul Visa®, o copie după această ofertă și carnetul auto sau pașaportul la Biroul Recepție Oaspeți (Guest Services Desk) din centrul comercial Westfield San Francisco. Veți primi un card Traveler Privileges, cu reduceri la cumpărături și la meniuri în toate magazinele și restaurantele participante la promoții. În plus, dacă în urma achizițiilor făcute cu cardul dv. Visa® într-o singură zi adunați chitanțe în valoare de 300 $ sau mai mult, le puteți prezenta la Biroul Recepție Oaspeți și veți primi gratuit o plasă pentru cumpărături (în tot intervalul în care continuați cumpărăturile, o puteți schimba).

Westfield Century City este considerat unul dintre centrele comerciale de top din Los Angeles. Numele de referință aici sunt Bloomingdale și Macy, dar centrul deține mai mult de 130 de buticuri și magazine, printre care Louis Vuitton, Kate Spade, Tory Burch, Tesla și Microsoft (ca să numim doar câteva), plus 10 restaurante și o eclectică terasă în aer liber, unde puteți lua masa la oricare dintre cele 14 localuri cu servire express.

Cardul Traveler Privileges pentru centrul comercial Westfield Century City vă permite să faceți economii de sute de dolari, din reduceri, oferte și prețuri speciale la servicii, în zeci de magazine și restaurante. Reprezentanții Biroului Recepție Oaspeți Westfield vă pot oferi informații despre centrul comercial, vă pot ajuta cu rezervările la restaurant, transportul, achizițiile de carduri pentru cadouri și cu informații despre atracțiile turistice din împrejurimi, evenimente și activități posibile. Pentru mai multe informații, vă rugăm accesați www.Westfieldcollection.com

Pentru a beneficia de promoție, prezentați cardul Visa®, o copie după această ofertă și carnetul auto sau pașaportul la Biroul Recepție Oaspeți din Westfield Century City și veți primi un card Traveler Privileges. În plus, dacă în urma achizițiilor făcute cu cardul dv. Visa® într-o singură zi adunați chitanțe în valoare de 300 $ sau mai mult, le puteți prezenta la Biroul Recepție Oaspeți și veți primi gratuit o plasă pentru cumpărături.

Adresa 10250 Santa Monica Blvd, Los Angeles, CA 90067.

Biroul Recepție Oaspeți este localizat în Center Court, langa magazinul Zara.

Termeni si Conditii

  • Oferta poate înregistra modificări și se bazează pe termenii și condițiile individuale ale comercianților.
  • Oferta este nulă acolo unde este interzisă sau restricționată prin lege.
  • Oferta este valabilă doar dacă se plătește cu card Visa.
  • Orice taxă adăugată intră exclusiv în responsabilitatea clientului.
  • Oferta nu este valabila in Austria, Denemarca, Finlanda,Franta, Elvetia sau Venezuela.