Uite cat de simplu e sa intri in campanie:

Pasul 1: Platesti cu orice card Visa la Kaufland sau in benzinariile MOL, in perioada 20 martie – 1 mai 2017.

Pasul 2: Primesti pe loc un voucher de cumparaturi din care iti alegi oferta. Pentru platile contactless primesti doua vouchere.

Pasul 3: Te bucuri de oferta aleasa platind cu cardul tau Visa la partenerii campaniei.

Descopera ofertele partenerilor:

20% reducere pentru un produs la alegere

Voucherul este valabil pentru un singur produs la alegere. Reducerea se aplica din pretul de pe eticheta la orice articol, inclusiv la cele reduse. Nu poate fi folosit la achizitionarea cardurilor cadou si nu se cumuleaza cu alte campanii sau promotii. Nu se pot cumula mai multe vouchere pe acelasi bon. Oferta disponibila intre 20 martie - 15 mai 2017.

25% reducere la bilete 2D si 3D

Oferta este aplicabila biletelor cu pret intreg si nu este valabila pentru filmele in format IMAX, 4DX, salile VIP sau la achizitionarea ochelarilor 3D si nu se cumuleaza cu alte oferte valabile in perioada campaniei. Oferta disponibila intre 20 martie - 15 mai 2017.

50 leireducere la cumparaturi de minim 300 lei

Gratuitatea se aplica produsului cel mai ieftin. Oferta nu este cumulabila cu alte reduceri sau oferte si este valabila atat in magazinele Douglas cat si in magazinul online www.douglas.ro pentru urmatoarele branduri: Douglas Accessories, Douglas Aqua Focus, Douglas Hair, Douglas Home Spa, Douglas Les Délices, Douglas Make-up, Douglas Men, Douglas Nails Hands Feet, Douglas Naturals, Douglas Sun, Douglas XLxs, Douglas Beauty System. Oferta disponibila intre 20 martie - 31 mai 2017.

O cafea espresso cadou la cumparaturi de minimum 100 lei

Oferta este valabila numai la produsele din gamele Vichy si La Roche Posay, la produsele cu pret intreg. Reducerea nu se va cumula cu alte promotii existente in aceeasi perioada pe aceste branduri si nici cu beneficiile cardului de fidelitate. Oferta disponibila in perioada 20 martie - 15 mai 2017.

1+1 gratisla meniul 5 Hot Wings

Cumpara o portie de 5 Hot Wings din orice restaurant KFC si primesti o portie de 5 Hot Wings din partea casei. Oferta disponibila in perioada 20 martie - 15 mai 2017.

2+1 gratisla orice pizza

Reducerile sunt valabile doar pe site-ul www.philips.ro/visa, la o selectie de produse de uz casnic, ingrijire personala sau orala, iar transportul gratuit este valabil numai pe teritoriul Romaniei. Oferta disponibila intre 20 martie - 31 mai 2017.

20%reducere la parafarmaceutice, suplimente si cosmetice

Reducerea este aplicabila la orice oferta de pe www.vola.ro, inclusiv cele aflate deja in promotie. Disponibilitatea si preturile necesita reconfirmare, rezervarea devenind ferma in urma inregistrarii platii. Toate rezervarile se supun Termenilor si Conditiilor de utilizare disponibile pe www.vola.ro/termeni-de-utilizare. Oferta disponibila in perioada 20 martie - 31 mai 2017.

Consulta regulamentul campaniei pe www.kaufland.ro sau pe www.molromania.ro pentru mai multe informatii.