Uite cat de simplu e sa te bucuri de oferte:

Pasul 1: Plateste cu cardul tau Visa la Kaufland sau in OMV, in perioada 9 aprilie -20 mai 2018.

Pasul 2: Primesti pe loc un voucher de cumparaturi din care iti alegi oferta.

Pasul 3: Beneficiezi de oferta aleasa platind cu cardul tau Visa la partenerii promotiei.

Descopera ofertele partenerilor

Logo C&A

20% reducere pentru o achizitie

Nu se poate solicita contravaloarea discountului in lei si nu se pot achizitiona carduri cadou in baza lui. Oferta nu se cumuleaza cu alte campanii si nu se pot cumula mai multe vouchere pe acelasi bon. Oferta valabila in perioada 09 aprilie – 03 iunie 2018 pentru o achizitie, la plata exclusiva prin card Visa.

Logo Cinema City 

25% reducere la biletele 2D si 3D

Oferta este aplicabila biletelor cu pret intreg si nu este valabila pentru filmele in format IMAX, 4DX, salile VIP sau la achizitionarea ochelarilor 3D si nu se cumuleaza cu alte oferte valabile in perioada campaniei. Oferta disponibila intre 09 aprilie – 03 iunie 2018, la plata exclusiva prin card Visa.​

Logo KFC 

1+1 gratis portie 5 hot wings

Cumpara o portie de 5 Hot Wings din orice restaurant KFC si primesti o portie de 5 Hot Wings din partea casei. Oferta disponibila in perioada 09 aprilie – 03 iunie 2018, la plata exclusiva prin card Visa.

Logo Marionnaud

20% reducere pentru orice achizitie de minimum 100 lei

Reducerea nu se cumuleaza cu alte oferte de pret sau reduceri si este valabila in perioada 09 aprilie – 17 iunie 2018 in magazinele fizice si pe www.marionnaud.ro, la plata exclusiva prin card Visa.

Logo Philips 

45% reducere la o gama de produse selectionate si transport gratuit, pe www.philips.ro/visa

Reducerile sunt valabile doar pe site-ul www.philips.ro/visa, la o selectie de produse de uz casnic, ingrijire personala sau orala iar transportul gratuit este valabil numai pe teritoriul Romaniei. Oferta disponibila intre 09 aprilie - 17 iunie 2018, la plata exclusiva prin card Visa.

Logo Orange

100 lei extra reducere la telefoane

Oferta este valabila exclusiv in Orange shop​ la activarea sau prelungirea unui abonament Orange Me de minim 14 Euro pe 24 luni. Reducerea incluude TVA si se aplica la pretul normal al telefonului. Oferta valabila in perioada 09 aprilie – 17 iunie 2018, la plata exclusiva prin card Visa.

Logo WorldClass

25% reducere la abonamente de 1, 3 sau 12 luni

Reducerile sunt valabile exclusiv pe site-ul www.visa.worldclass.ro. Oferta disponibila intre 09 aprilie – 17 iunie 2018, la plata exclusiva prin Card Visa.

Consulta regulamentul campaniei pe www.kaufland.ro sau pe www.omv.ro pentru mai multe informatii.