MerchantPro

Sprijinind peste 5000 de comercianți online din România și intreaga lume de-a lungul timpului, MerchantPro este soluția SaaS eCommerce preferată de antreprenorii români pentru crearea și dezvoltarea unui business online performant.

Despre MerchantPro

MerchantPro este soluția completă de eCommerce, indiferent dacă ai sau nu experiență în comerțul online, o afacere la început sau una deja consacrată. Poți fi online și gata să vinzi în cel mai facil mod și oricât de repede dorești, fără să ai nevoie de cunoștințe tehnice sau echipe de development. Construită pentru a susține creșterea, platforma MerchantPro îți oferă toate instrumentele și integrările de care ai nevoie pentru a atinge performanța în eCommerce.

Funcționalități


MerchantPro Connect

Cu ajutorul sistemului de conectori și API-uri MerchantPro Connect, magazinul tău online se poate integra facil cu orice soluție terță de care ai nevoie, precum sisteme ERP, WMS, CRM, facturare sau gestiune, management al vânzărilor sau fulfillment.

Pornește magazin

Bucură-te de funcționalități eCommerce lansate în premieră și de integrări cu orice serviciu terț de care business-ul tău are nevoie. Ridică nivelul de performanță al afacerii tale cu soluții inovatoare precum propriul program de afiliere sau propriul marketplace și crește eficiența operațională cu ajutorul integrărilor cu sisteme ERP sau soluții de facturare și gestiune. Dacă ai deja un magazin online, îți asigurăm o migrare facilă și rapidă la MerchantPro!

Asistență permanentă

Un account manager MerchantPro localizat în România este la un apel distanță și te va ajuta cu recomandări personalizate în orice etapă de dezvoltare a afacerii tale online. Te ghidăm pas cu pas, astfel încât să îți transformi magazinul online într-un succes. Dacă ai o idee de business eCommerce sau nu știi dacă MerchantPro se potrivește planurilor tale, MerchantPro este gata să te asculte.

Ofertă Specială

Ai 15 zile de acces gratuit și 30% reducere la orice plan de servicii MerchantPro pe o perioadă de 12 luni. Oferta este accesibilă doar pentru posesorii de carduri Visa Business, nu se cumulează cu alte oferte și se adresează exclusiv clienților noi.