Global Matters

Visa, alături de poporul ucrainean

Message in Romanian on Visa aid for Ukraine

Am urmărit cu profundă tristețe și uimire scenele tragice din Ucraina din ultimele zile. Gândurile echipei Visa se îndreaptă acum către persoanele și familiile din Ucraina care caută siguranță, adăpost și pace după invadarea țării.

Prioritatea noastră în acest moment este siguranța colegilor noștri care sunt direct afectați. De asemenea, dorim să sprijinim, împreună cu angajații noștri și Fundația Visa, eforturile umanitare pentru acoperirea nevoilor de bază ale celor afectați.

În acest scop, Fundația Visa va oferi UNICEF un grant de 2 milioane de dolari pentru a veni în sprijinul poporului ucrainean. Suntem mândri să putem sprijini activitatea admirabilă și eforturile umanitare ale UNICEF. De asemenea, Visa va dubla toate donațiile în sprijinul Ucrainei efectuate de angajații săi către UNICEF și Crucea Roșie, până la 1 milion de dolari.

Dincolo de aceste eforturi, Visa ia măsuri prompte pentru a asigura alinierea cu sancțiunile internaționale deja aplicabile și este pregătită să respecte eventualele sancțiuni suplimentare.

Gândurile noastre se îndreaptă către poporul ucrainean și către toți cei afectați. Sperăm la o rezolvare pașnică a situației cât mai curând.

_______

Pentru mai multe informații despre acțiunile noastre, accesați website-ul Fundației Visa și secțiunea despre Impactul Social al Visa.

Tag: Visa Foundation Tag: Social Impact