Innovation

Cardul Visa Premium îţi aduce noi beneficii şi mai mult confort zi de zi

Reduceri la transportul cu BlackCab, precum și asistenţă rutieră şi servicii de concierge prin intermediul Consiergo se adaugă ofertelor deja existente pe platforma Visa Premium

Paying with Visa Premium cards

Pe măsură ce tehnologia a evoluat, plățile cu cardul au devenit mai simple, mai comode și mai sigure. Rețeaua Visa procesează rapid și eficient milioane de tranzacții în fiecare zi, oferind o protecție îmbunătățită tuturor celor care vor să cumpere, să vândă sau să transfere bani. Acum putem plăti contactless cu telefonul sau cu ceasul, iar plățile digitale pot fi integrate la bordul mașinii, în electrocasnice sau în diverse aplicații. Cardul nu mai este demult doar o bucată de plastic cu care plătim, ci și un ajutor în viața de zi cu zi sau în călătorii . 

Ritmul alert al vieții moderne nu ne oferă prea multe oportunități să petrecem timp cu cei dragi și să ne bucurăm de viață așa cum ne-am dori, fără griji sau senzația că suntem într-o cursă contra cronometru. Visa propune o nouă abordare pentru deținătorii de carduri Visa Premium prin oferirea de beneficii care să le sporească confortul vieții de zi cu zi și să le permită să economisească timp.

BlackCab oferă servicii create special pentru posesorii de carduri Visa Premium

Pornind de la tendințele culturale și stilul de viață modern, Visa a extins ofertele pentru posesorii de carduri premium şi a introdus noi facilități și reduceri care vizează în special serviciile de transport, de asistență rutieră și de asistență la domiciliu. Astfel, deţinătorii de carduri Visa Gold, Platinum și Infinite beneficiază de reduceri de 12%, 15% sau 20% la cursele cu BlackCab comandate prin intermediul aplicației. În primă fază, aceste beneficii sunt disponibile în 5 orașe: București, Timișoara, Constanța, Iași și Cluj.

Prin intermediul aceluiași parteneriat, clienții Visa Premium au acces la tarife speciale pentru servicii de livrare rapidă, pentru transportul copiilor în condiții de siguranţă, șofer privat pentru transportul cu mașina personală și asistență la transport în drumul spre aeroport. Clienții vor putea comanda, totodată, curse BlackCab în afara țării acolo unde serviciul este prezent prin intermediul echipei de suport clienți. Aceste servicii personalizate sunt accesibile prin call-center sau e-mail. 

Noi pachete de asistență și mobilitate rutieră

Un alt beneficiu recent introdus pentru deținătorii de carduri Visa Gold și Visa Platinum este asistenţa rutieră prin intermediul Consiergo, partenerul Visa în România pentru servicii concierge. Pachetele de mobilitate rutieră beneficiază de o reducere de 30% față de prețul standard. Clienţii Visa Premium pot alege pachetul de bază Asistență rutieră, prin care au acces la suport telefonic sau online și tractare în caz de accident, la orice oră din zi sau din noapte, sau pachetele Mobilitate și Mobilitate Plus care oferă posibilitatea de a beneficia de mașină la schimb în caz de accident și de tractare în caz de accident sau defecţiune tehnică a maşinii, oriunde în România. Pachetele sunt disponibile prin intermediul unui abonament pe 1 an.  

Consiergo oferă beneficii pentru casă și familie deținătorilor de carduri Visa Premium 

Tot prin parteneriatul cu Consiergo, posesorii de carduri Visa Premium beneficiază de o ofertă îmbunătățită în cadrul pachetului de beneficii pentru casă și familie. Aceasta include 20% reducere la asistența la domiciliu și lucrări de întreținere: repararea sau înlocuirea echipamentelor nefuncționale care țin de instalații electrice, sanitare, sisteme de încălzire, ventilație și aer condiționat, mici lucrări de amenajare interioară și exterioară a locuinței. 

Clienții Visa Premium au acces totodată la reduceri de preț la o selecție de restaurante, clinici de stomatologie, saloane de înfrumusețare sau săli de fitness. 

Toate aceste facilități se adaugă ofertelor deja existente pentru clienții Visa Premium, care includ, printre altele, acces gratuit în lounge-urile aeroporturilor din București, Cluj și Timișoara, acces la servicii hoteliere premium prin programul Visa Luxury Hotels, compensații financiare în caz de întârziere a zborului, și reduceri la o gamă variată de bunuri și servicii puse la dispoziție de companiile partenere din țară și străinătate. Pentru a beneficia de aceste reduceri, clienții trebuie să anunțe înainte de plată că doresc să achite cu cardul Visa Premium și să folosească oferta Visa. 

Cu Visa sunteți, de asemenea, protejat de fraudă, pierdere și furt prin politica noastră Zero liability care face posibilă recuperarea banilor dacă ceva nu merge bine. Spre exemplu, dacă sunteți victima unei fraude online și ați plătit cu cardul Visa, puteți recupera banii (conform termenilor și condițiilor băncii dvs.).

Pentru mai multe detalii despre beneficiile şi companiile partenere din programul Visa Premium, puteți accesa site-ul Visa: visa.ro/premium/privilegii-exclusive.html.

Tag: Payment technology Tag: Internet of Things Tag: Payment Security