Cum se va schimba lumea ta?

Numărul de vehicule electrice disponibile la nivel mondial a depășit 10 milioane în 2020. Acest număr aproape s-a dublat până la sfârșitul anului 2021. Pe măsură ce infrastructura de încărcare se extinde pentru a satisface cererea, compania Visa acționează pentru a crea experiențe de plată perfecte pentru fiecare șofer.

Ce trebuie să știe proprietarii de vehicule electrice

Visa dorește să facă plata pentru încărcarea vehiculelor electrice mai convenabilă pentru șoferi. Află cum poți integra în viața și în rutina ta încărcarea în afara casei - de la aplicații care localizează cele mai bune stații de încărcare pentru tine, până la plăți contactless rapide.

Vehiculele electrice în centrul atenției

Valoarea de piață

$ 26 B

Piața de încărcare a vehiculelor electrice este evaluată în prezent la 26 de miliarde USD. Se preconizează că piața vehiculelor electrice în ansamblu va ajunge la o evaluare de 7 trilioane USD până în 2030.

Angajamentul industriei

100 %

La summitul privind clima de la Glasgow, producători auto de top, precum Ford, General Motors și Volvo, s-au angajat să elimine 100% din emisii până în anul 2040.

Companii care oferă servicii de încărcare

300

În prezent, există peste 30 de companii auto diferite care vând vehicule electrice și 300 de companii care oferă servicii de încărcare a vehiculelor electrice în întreaga lume.

Ce trebuie să știe comercianții

Diferența dintre o stație de încărcare aglomerată și una goală poate depinde de cât de ușor pot efectua clienții plata. Există mai multe modalități prin care comercianții pot asigura experiențe de plată pozitive.

Ești comerciant?

Accesează resursele Visa și află mai multe despre soluțiile de plată actuale.