VisaNet. O rețea în care puteți avea încredere.

VisaNet este rețeaua globală aflată în centrul Visa, care conectează tehnologia, infrastructura și inovația pentru a asigura plăți digitale rapide pentru toată lumea în moduri inovatoare.

VisaNet, o rețea în care lumea are încredere

Visa este unul din cele mai de încredere branduri din lume. Mai mult decât o rețea de încredere de carduri, VisaNet procesează numeroase forme de plăți digitale pentru oameni din întreaga lume, non-stop.

Tehnologia + inovația VisaNet

Visa a investit în produse și servicii care simplifică și securizează plățile, transformând modul în care banii circulă între oameni, companii și guverne.

Catalizator pentru creștere

Rețeaua noastră flexibilă ajută guvernele, instituțiile financiare, fintech-urile și inovatorii să personalizeze soluțiile de plată care răspund nevoilor lor unice.

Cloud Connect

Visa Cloud Connect permite fintech-urilor și clienților care doresc să-și modernizeze platformele să se conecteze în siguranță la VisaNet printr-o infrastructură bazată pe cloud.

Mai inteligent cu IA

VisaNet +IA reprezintă o suită de servicii care ajută la procesarea plăților în timpul întreruperilor, care permite experiențe de plată mai rapide și care optimizează operațiunile de trezorerie.

Conducerea lumii plăților digitale

VisaNet stă la baza viziunii noastre de a dezvolta pe toți oriunde, prin intermediul plăților fiabile și sigure și prin acces în siguranță la economia globală.