Cum v-ar putea ajuta un Card Visa Business Classic

Explorați gama de Carduri Visa Business Classic și găsiți o soluție de plată potrivită pentru dumneavoastra. Indiferent ce căutați, carduri fizice sau virtuale, Visa are tehnologia de plată pentru a vă sprijini afacerea.
Visa Business Prepaid cards

Cardul Visa Business Prepaid

Pentru companiile care doresc mai mult control asupra afacerii lor si caută o modalitate simplă, sigură și accesibilă de a-și gestiona finanțele într-un singur loc.

Visa Business Debit cards

Cardul Business de Debit

Pentru întreprinderile mici și mijlocii, o modalitate sigură și ușoară de a plăti și de a fi plătite, pentru plățile de zi cu zi, în întreaga lume.

Visa Business Deferred Debit cards

Cardul Visa Business de Debit Deferred

Pentru start-up-urile și întreprinderile mici care doresc să acceseze credite si care caută o modalitate convenabilă, flexibilă și sigură de a controla și gestiona fluxul de numerar.

Visa Business Credit cards

Cardul Visa Business de Credit

Pentru companiile care doresc să îmbunătățească fluxul de numerar pentru cheltuielile zilnice, într-un mod sigur, controlat și flexibil.

Un Card de Debit Deferred poate fi legat de un cont curent bancar, similar unui Card de Debit tradițional, dar în care valoarea unei tranzacții nu este debitată imediat din soldul contului curent. În schimb, banii pentru toate tranzactiile procesate sunt deduși la o anumită dată, de obicei la sfârșitul lunii, similar modului în care funcționează un Card Charge.

Convenabil

• Acceptat la scară largă
• Separat de finanțele personale
• Asistență clienți 24x7
• Pista de audit trasabilă
• Gestionați cheltuielile într-un singur loc
• Economisiți la comercianți selectați cu reduceri Visa pentru deținătorii de carduri*

Convenience

* Beneficiile pot varia în funcție de emitentul cardului, așa că va recomandam sa va consultati cu emitentul cardului, pentru a afla mai multe despre beneficiile și caracteristicile specifice cardului Visa. Se aplică termeni și condiții.

Beneficiile utilizării Cardurilor Business

card icon

Cardurile Business asigură că „cele mai bune practici” de afaceri sunt respectate, prin separarea clară a cheltuielilor de afaceri și cele personale. Din acest motiv, expertii contabili și autoritățile fiscale recomandă acest lucru în cadrul organizațiilor lor.

finger click icon

Nu este nevoie ca proprietarul IMM-ului să identifice tranzacțiile personale, deoarece majoritatea software-urilor de contabilitate acceptă cardurile Business și clasifica automat cheltuielile de afaceri care sunt încărcate. Acest lucru are ca rezultat un proces simplificat de contabilitate.

page with tick icon

Un cont separat pentru cheltuielile de afaceri înseamnă că nu trebuie să vă parcurgeți toate cheltuielile atunci când vine vorba de declararea impozitelor, realizând un proces simplu de depunere a impozitelor.

spend control icon

Cardurile Business vă oferă un control mai mare asupra modului și locului unde sunt folosite. De exemplu, puteți bloca cardurile Business ale angajaților, puteți limita tranzacțiile și puteți restricționa tipul de comercianți/vânzători pentru care pot fi folosite cardurile dumneavoastra.

magnifier glass icon

Urmărirea cheltuielilor este mai ușoară atât pentru angajați, cât și pentru angajator, cu acces la rapoarte și informații îmbunătățite. Această vizibilitate sporită asupra utilizării cardului menține cheltuielile companiei responsabile și sub control.

rising graph icon

Cu un card Business puteți construi un rating de credit care este separat de ratingul de credit al proprietarilor. Folosirea unui card de credit personal pentru achiziții de afaceri poate însemna că nu veți mai putea crește ratingul de credit al companiei.

Visa Premium cards

Carduri de companie Visa Premium

Explorați gama noastră de Carduri Business Premium, pentru a descoperi soluții de plată susținute de tehnologii care vă pot ajuta să prosperați și să vă ofere liniște sufletească.