• Oricine este acceptat, oriunde

  Un loc de muncă caracterizat prin diversitate și incluziune și care vă place

 • Ziua internațională a femeii

  Pentru că sărbătorim Ziua internațională a femeii, iată cum Visa susține tinerele antreprenoare pline de curaj să-și realizeze noile planuri de afaceri.

 • Springboard Initiative - o oportunitate de a prospera

  Visa a devenit partener Springboard Initiative (inițiativa trambulina) pentru a permite accesul la oportunități în domeniul tehnologiei tinerilor defavorizați din the Bay Area

 • Aduceți-vă copilul de Ziua Muncii

  Priviți pe cei 800 de copii și părinți angajați Visa care petrec o zi la sediul Visa bucurându-se de experiențe complete care le-au inspirat creativitatea, i-au ajutat să înțeleagă activitatea desfășurată de Visa și să-și formeze o impresie asupra viitorului inovării tehnologice.

Alfred F. Kelly, C.E.O. of Visa

Fiecare persoană este importantă


Fiecare are povestea lui

Acceptarea universală pentru oricine și oriunde nu este numai promisiunea brandului, ci este fundamentul culturii companiei noastre. Susținem o cultură a incluziunii intenționate pentru a crea un sentiment de relaționare la locul de muncă și a susține diversitatea în materie de gândire, cultură și stil de viață. În activitatea noastră colaborăm în mod plăcut, inteligent și plin de inspirație. Să facem cunoștință cu patru dintre angajații deosebiți ai familiei noastre Visa.

Grupurile de resurse pentru angajați

Puteți face parte imediat din comunitatea noastră alăturându-vă Grupului de resurse pentru angajați (Employee Resource Group – ERG) și consultând capitolele privind diversitatea și incluziunea la nivel global. ERG-urile reprezintă doar o modalitate de a relaționa cu alții care vă împărtășesc moștenirea culturală, stilul de viață sau cauza. Aceste grupuri promovează o mai bună înțelegere a soluțiilor creative, a talentelor și a contribuției angajaților noștri.

Toată lumea învață și crește

Experiența dumneavoastră la Visa înseamnă mai mult decât activitatea de zi cu zi; înseamnă multiple ocazii de a învăța și de a crește, proiecte interesante de executat și relații cu oameni care au grijă să progresați în carieră, atât cât numai dumneavoastră îndrăzniți să visați. Suntem o companie mică, dar cu o amprentă mare în care impactul dumneavoastră este exponențial – dobândirea de cunoștințe și competențe noi la locul de muncă este reală.

În viața fiecăruia apar diverse evenimente

Înțelegem evenimentele din viața unui om. Noi prețuim persoana în întregul ei și vrem să simțiți că există un echilibru în materie de priorități.

Fiecare persoană își are impactul ei


Fiecare persoană are o răspundere


Everyone is connected

Echipa noastră de recrutare care ține cont de principiile diversității este strâns conectată la rețelele importante – organizații și universități care vizează studenți și profesioniști, femei și minorități etnice. Căutăm în mod activ o comunitate diversă de inovatori, deschizători de drumuri și persoane care își asumă riscuri, fascinați de tehnologia nouă care transformă vieți și care doresc să li se încredințeze sarcina de a schimba modul în care ne desfășurăm activitatea în întreaga lume. Iată câteva din organizațiile cu care rezonăm:

Visa recognized

Anita Borg logo.
Human Rights Campaign logo.
Bloomberg logo.

#LifeAtVisa

Urmăriți-ne pe Instagram și descoperiți-vă Everywhere-ul.

Alăturați-vă echipei de la Visa astăzi

Suntem în permanență în căutare de talente deosebite.