• Inițiativele Visa privind impactul social

    Visa s-a angajat să promoveze o dezvoltare economică incluzivă, echitabilă și sustenabilă care permite tuturor să prospere, oriunde în lume.

Dorim ca toată lumea să prospere, oriunde s-ar afla

Impactul social face parte din angajamentul Visa de a promova o dezvoltare incluzivă, echitabilă și sustenabilă pentru toată lumea. Obiectivul nostru este să promovăm inițiative pornind de la amploarea rețelei noastre, produsele, resursele financiare și expertiza și angajamentul colectiv al angajaților noștri pentru a ajunge la acele persoane care sunt mai puțin privilegiate, cu scopul de a le oferi acces la resurse care pot contribui la îmbunătățirea situației lor economice, a afacerilor și a comunităților.

Mici companii

50 M

Ne angajăm să susținem digitalizarea a 50 de milioane de întreprinderi mici și microîntreprinderi la nivel mondial până în 2023, ca parte a eforturilor noastre de a promova echitatea digitală.

Echitate și incluziune

500 M

Ne-am atins obiectivul de a oferi până în 2020 acces la conturi de plăți digitale pentru 500 de milioane de persoane fără acces la servicii bancare/defavorizate și nu ne oprim aici.

Comunitate

85 %

În anul fiscal 2021, 85% dintre angajații noștri au participat la programele Visa de a da ceva înapoi comunităților din care fac parte.


Programe și parteneriate reprezentative


Angajații generează un impact pozitiv

Visa încurajează și susține angajații pentru a genera un impact pozitiv într-un mod care să îi inspire, indiferent dacă este vorba despre voluntariat, donații sau sprijinirea oamenilor și a comunităților aflate în situații de necesitate.

Visa Foundation