TO THE OPENING CEREMONY OF THE OLYMPIC GAMES PARIS 2024
OLYMPIC GAMES IN
THE OLYMPIC GAMES
PARIS 2024
OLYMPIC GAMES
TO THE OPENING CEREMONY OF THE PARALYMPIC GAMES PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES IN
THE PARALYMPIC GAMES
PARIS 2024
PARALYMPIC GAMES
Visa Paris Logo

Contribuția la realizarea Jocurilor Olimpice și Paralimpice

Ne străduim întotdeauna să dăm viață credinței noastre în Jocurile Olimpice și Paralimpice în cât mai multe moduri cu putință. La Paris 2024, suntem mândri să ne continuăm activitatea atât în sprijinirea sportivilor din întreaga lume în călătoriile lor olimpice și paralimpice, cât și în furnizarea de soluții de plată inovatoare.

Echipa Visa la Jocurile Olimpice și Paralimpice 2024

La nivel mondial, echipa Visa este formată din sportivi din diferite țări și din diferite medii sportive. Programul Team Visa, fondat în 2000, are ca scop să le ofere sportivilor instrumentele, resursele și sprijinul de care au nevoie pentru a se dezvolta pe terenul de joc și în afara acestuia, indiferent de originea sau de mediul lor. Suntem încântați să susținem 56 de sportivi inspirați la Paris.

Fapte și cifre echipa Visa

56

Echipa de sportivi Visa la Paris 2024

28

Țări reprezentate de sportivii Team Visa

27

Sporturi reprezentate, inclusiv 10 sporturi paralimpice

Explorați ghidul nostru de călătorie la Paris

Simțiți spiritul Parisului și entuziasmul Jocurilor Olimpice și Paralimpice în timp ce explorați locurile emblematice care vor găzdui performanțe sportive de talie mondială în 2024. În plus, atunci când plătiți cu Visa, vă puteți bucura de oferte exclusive de călătorie, inclusiv zboruri, hoteluri, mese, cumpărături și multe altele. Cufundați-vă în cultura pariziană și planificați-vă călătoria perfectă cu ajutorul ghidului nostru de călătorie.