Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Anna

Luxová a fost o prezență constantă pe scena paralimpică mondială, participând la trei ediții ale Jocurilor Paralimpice, în 2012, 2016 și 2020. Călătoria ei a fost departe de a fi ușoară, depășind un obstacol semnificativ la o vârstă fragedă, când a suferit o intervenție chirurgicală la tendonul lui Ahile la 17 ani.

În ciuda acestui eșec, Luxová și-a revenit cu o hotărâre lăudabilă, obținând prima sa distincție internațională la Tokyo 2020. Aici, ea a obținut o binemeritată medalie de bronz în proba feminină de aruncare a greutății. Această reușită, prima ei realizare la nivel internațional, este o dovadă a determinării sale de nezdruncinat și a priceperii sale în sportul său.

La doar 24 de ani, cariera în devenire a lui Luxová este o întruchipare a rezilienței și a dedicării, demonstrând că provocările pot fi depășite și visele pot fi îndeplinite cu perseverență și un spirit puternic.

Flag icon ©

Republica Cehă

Para athletics logo

Atletism paralimpic

Trophy Icon ©

1 x Medalie de bronz

Anna Luxova

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.