Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Desirée

Desirée și-a început călătoria sportivă ca gimnastă acrobatică, etalându-și abilitățile și talentul pe scena mondială. Cu toate acestea, drumul ei avea să o conducă în curând spre o altă disciplină. La vârsta de 19 ani, a făcut o tranziție de succes către atletism paralimpic, unde a urcat rapid pentru a deveni una dintre cele mai bune atlete paralimpice la nivel mondial.

Realizările lui Vila se extind dincolo de pista de atletism. Ea este autoarea unei cărți intitulate "Lo unico incurable son las ganas de vivir" - "Singurul lucru incurabil este dorința de a trăi". Prin intermediul cuvintelor sale, ea își împărtășește călătoria, oferind cititorilor o privire intimă asupra vieții sale, a tranziției sale între sporturi și a determinării care a propulsat-o în vârful atletismului paralimpic. 

În fiecare aspect al vieții sale, Desirée Vila întruchipează reziliența și spiritul puternic. Ea rămâne o sursă de inspirație pentru mulți prin hotărârea ei neclintită de a trăi la maximum, indiferent de provocările pe care le întâlnește.

Nelia Barbosa

Spania

Para athletics logo

Atletism paralimpic

Desiree Villa

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.