Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Jonathan

Jonathan White a depășit în mod constant limitele a ceea ce este posibil pentru atleții paralimpici. Acest lucru a fost evident atunci când a participat la Nelo Summer Challenge din Portugalia, devenind primul atlet paralimpic care a participat la o cursă oceanică de nivel mondial. Participarea sa la acest eveniment a marcat o etapă importantă în istoria sporturilor pentru sportivi.

Nefiind o persoană care să se ferească de o provocare, White și-a dus, de asemenea, talentul atletic la cursele de maraton, concurând împotriva vâslașilor sănătoși, într-o adevărată dovadă a îndemânării și determinării sale.

Călătoria lui White va atinge o altă etapă importantă la Jocurile Paralimpice de la Paris 2024, unde va debuta reprezentând națiunea sa natală, Marea Britanie. Această participare este o afirmare a muncii sale asidue, a talentului și a dedicării sale neclintite față de sportul său.

Prin participarea sa revoluționară la evenimente și prin angajamentul său de a depăși limitele posibilului, Jonathan White continuă să inspire și să deschidă calea pentru generațiile viitoare de atleți paralimpici.

Flag icon ©

Marea Britanie

Para Canoe Logo

Canotaj paralimpic

Jonathan White

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.