Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Josef

În ciuda faptului că a practicat o varietate de sporturi, inclusiv judo, hochei pe gheață, atletism și fotbal, Dostál și-a găsit adevărata vocație în disciplina canoe sprint. Acest sport îi aduce o bucurie inegalabilă, un sentiment care transpare din performanțele sale spectaculoase pe apă. 

Parcursul atletic al lui Josef Dostál este presărat cu realizări notabile. El a obținut o medalie de bronz la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, evidențiind talentul său competitiv pe scena mondială. În urma acestui succes, a obținut un lăudabil loc doi în proba individuală la Jocurile Olimpice de la Rio. 

Josef Dostál și-a continuat seria de medalii la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, unde a obținut locul al treilea în proba de dublu. Pasiunea lui Josef Dostál pentru canotaj și spiritul său competitiv tenace continuă să îi definească cariera.

Nelia Barbosa

Republica Cehă

Canoe Sprint Logo

Canoe Sprint

Visa Trophy Icon

1 x argint, 3 x medalii de bronz

Josef Dostal

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.