Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Katerina

Katerina și-a lansat cariera internațională la vârsta de 15 ani, când a cucerit titlul la Campionatele Mondiale Under-18 din 2005. De acolo, ea a continuat să se ridice, dovedindu-și calitățile pe scena mondială.

Cea mai importantă realizare pentru Stefanidi a avut loc în 2016, la Jocurile Olimpice, când a triumfat în proba de săritură în înălțime, câștigând medalia de aur. Pe lângă triumful său olimpic, ea a participat atât la Jocurile Olimpice de la Londra 2012, cât și la Tokyo 2020, demonstrând o performanță constantă la cel mai înalt nivel al sportului său.

Succesul ei se extinde dincolo de etapa olimpică. Stefanidi a fost încoronată o dată campioană mondială și a cucerit de două ori titlul de campioană europeană. Fiecare victorie îi consolidează statutul de figură de prim rang în sportul ei.

În fiecare etapă a carierei sale, Katerina Stefanidi a întruchipat excelența și determinarea. Călătoria ei, plină de realizări remarcabile, continuă să îi inspire pe mulți din lumea atletismului.

Flag icon ©

Grecia

Atletics Logo

Atletism

Trophy Icon ©

1 x Medalie de aur

Katerina Stefandini

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.