Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Roger

Făcându-și loc pe scena paralimpică internațională, Roger Habsch s-a dovedit a fi un concurent formidabil la Jocurile Paralimpice de la Tokyo 2020, întorcându-se acasă împodobit cu două medalii de bronz din probele de 100 m și 200 m. Aceste realizări i-au consolidat reputația de a fi unul dintre cei mai buni atleți belgieni în domeniul său.

Dar Roger nu a fost unul care să se odihnească pe gloriile trecute. În mai 2023, el a împins limitele realizabilului și mai departe, spulberând recordul mondial pentru cursa de 100 m în scaun cu rotile la clasa T51 la Memorialul Daniela Jutzeler, desfășurat la Arbon, Elveția. El a câștigat un aur la probele de 200 m T51 și un argint la probele de 100 m T51 la Campionatele Mondiale Para 2023. Cursa sa record a servit nu numai ca o dovadă a determinării sale de neoprit, ci și ca o sursă de inspirație pentru sportivii din întreaga lume.

De fiecare dată când Roger intră pe pistă, este o demonstrație de forță, rezistență și o voință de nezdruncinat de a reuși. Călătoria sa incredibilă ne reamintește tuturor că adevărații campioni nu sunt definiți de numărul de medalii pe care le câștigă, ci de spiritul de care dau dovadă în căutarea excelenței.

Flag icon ©

Belgia

Para athletics logo

Atletism paralimpic

Trophy Icon ©

2 x Medalii de bronz

Roger Habsch

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.