Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Sofyane

Experiența lui Mehiaoui în acest sport se întinde pe la diferite cluburi din Italia, Turcia și Franța. Călătoria sa l-a condus la înființarea propriului său club, Paris Basket Fauteuil, în Gennevilliers, unde ocupă funcția de președinte. Această aventură subliniază angajamentul său față de acest sport și dorința sa de a promova o comunitate de sportivi.

În special, baschetul în scaun cu rotile promovează incluziune, echipele fiind formate din jucători de ambele sexe și cu diverse abilități fizice. Jucătorii fără dizabilități se alătură pe teren celor cu dizabilități, incurajând astfel spiritul de egalitate și camaraderie care definește acest sport.

Atât în rolul de jucător, cât și în cel de lider, Sofyane Mehiaoui contribuie semnificativ la promovarea și recunoașterea baschetului în scaun cu rotile. Pasiunea sa pentru joc și dedicarea față de dezvoltarea acestuia reprezintă o sursă de inspirație pentru sportivi și pasionați de sport deopotrivă.

Flag icon ©

Franța

Wheelchair Basketball logo

Baschet în scaun cu rotile

Sofyane Mehiaoui

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.