Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Yasmin

Zammit Stevens a concurat ca olimpică la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, un punct culminant în cariera sa deja impresionantă de șase ani de haltere. Spiritul ei competitiv a făcut-o să participe la o serie de campionate majore, inclusiv la Campionatele Mondiale, Campionatele Europene, Jocurile Commonwealth și Jocurile Universitare.

Angajamentul ei față de excelență este evidențiat de palmaresul său uimitor de doborâre a recordului național de peste 70 de ori într-un interval de doar doi ani. Această realizare servește la ridicarea standardului acestui sport în Malta.

În semn de recunoaștere a contribuțiilor și realizărilor sale, Zammit Stevens a fost numită cea mai recentă sportivă a anului în Malta. Una dintre cele mai memorabile realizări ale sale a fost aceea de a deveni prima femeie malteză care a ridicat peste 100 kg deasupra capului, stabilind un punct de referință în istoria sportivă a națiunii sale.

Prin determinarea, îndemânarea și performanțele sale recorduri, Yasmin Zammit Stevens a ridicat profilul halterelor în Malta și a inspirat o nouă generație de sportivi.

Flag icon ©

Malta

Weightlifting pictogram

Haltere

Yasmin Zammit

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.