Visa and Paris 2024 logo ©

Faceți cunoștință cu Ysaora

Thibus și-a făcut un nume ca triplă participantă la Jocurile Olimpice, cea mai recentă realizare a sa fiind medalia de argint pe echipe la Jocurile Olimpice din 2021.

Călătoria ei a fost marcată nu doar de victorii sportive, ci și de demersurile sale academice. În 2013, la doar 22 de ani, a fost recunoscută cu premiul Bernard Destremau, un premiu acordat de Académie des Sciences Morales et Politiques sportivilor de top care excelează și în învățământul superior.

În afară de angajamentele sale sportive și academice, Thibus este pasionată de promovarea egalității de gen în sport. Acest lucru a determinat-o să înființeze Essentielle Stories, o platformă dedicată evidențierii carierelor femeilor din sport, militând în același timp pentru identitatea și drepturile egale ale acestora.

Ysaora Thibus continuă să inspire prin contribuțiile sale în scrimă, în mediul academic și în domeniul apărării de gen. Probele sale sportive, împreună cu dedicarea sa pentru crearea unei lumi sportive mai echitabile, conturează imaginea convingătoare a unei atlete angajate să aibă un impact de durată atât pe pistă, cât și în afara ei.

Flag icon ©

Franța

Fencing Logo

Scrimă

Trophy Icon ©

1 x Medalie de argint

Ysaora Thibus

Sărbătoriți spiritul olimpic cu Visa

În calitate de partener oficial în domeniul tehnologiei de plată, Visa este mândră să ofere soluții de plată inovatoare pentru Paris 2024, precum și programe care sprijină sportivii olimpici și paralimpici din întreaga lume.