Informații suplimentare privind confidențialitatea

În calitate de companie globală în domeniul tehnologiei de plată, Visa îndeplinește numeroase roluri. Când acționăm în calitate de furnizor de servicii pentru emitenții de carduri Visa și pentru comercianți, colectăm și utilizăm informații cu caracter personal numai astfel cum suntem autorizați prin contractele încheiate cu clienții noștri. Dacă aveți întrebări despre cum tratează aceste companii informațiile dvs. cu caracter personal sau doriți să vă exercitați drepturile, vă rugăm să le contactați direct. De exemplu, dacă v-ați abonat pentru oferte de cash back sau fidelitate la instituția noastră financiară sau la un comerciant, vă rugăm să contactați compania respectivă pentru mai multe informații.

Link-urile ce urmează vă pot ajuta să aflați mai multe informații despre aceste tipuri de informații pe care le prelucrăm. De asemenea, aceste link-uri vă permit să vă exercitați opțiunile de confidențialitate.  Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta întotdeauna.

Declarația de confidențialitate globală

Dacă doriți să consultați textul integral al Politicii de confidențialitate globală Visa, precum și politicile regionale, faceți clic mai jos.

Contactați Visa Global Privacy Office

The Visa sign outside the Foster City, California office.